1 av 2
2 av 2

Onsdag 4 juli

Att lyckas i sommarköket med skaldjur och fisk kan vara lite trixigt men kocken Jonas Järpegård har den här morgonen gett dig råd och tips. Vi har även pratat om brandsäkra cigaretter och spelmissbrukare och så har vi fiskat med Christer Sjögren och mycket mer!

Hittills i år har 44 personer dött i bränder, det här enligt en ny halvårsstatistik från Svenska Brandsskyddsföreningen och var fjärde dödsbrand orsakas av rökning inomhus.

Rökning, ensamhet och alkohol är fortfarande de största riskfaktorerna när det gäller brandfara i hemmet enligt Björn Albinson, brandingenjör på Räddningsverket...

En dryg månad har Gamblers Anonymous, som är en grupp för spelmissbrukare, funnits i Karlstad. Initiativtagare är Per som själv tidigare varit spelmissbrukare.

Nu vill han hjälpa andra med samma problem genom att kalla till träff varje måndag i Vikenkyrkan i Karlstad...

Att kolla badstränder är ett krav och på Hammarö kommer det att tas prover vid en badstrand idag. Temperaturen ska kollas och provtagningar göras, Linnea Broström är Miljöinspektör vid Hammarö Kommun...

  

Den här morgonen fick vi besök av kocken och blivande kökschefen Jonas Järpegård och i dag pratade vi fisk och skaldjur...

Du fick även den här morgonen följa med på fisketuren med Christer Sjögren, du fick tredje delen i ”En Herrgårdssägen” och så önskades det för fullt i önskehalvtimmen och mycket mer!

I morgon då ska du bland annat få träffa barn från Ukraina som är i Sverige på besök, du ska få DVD-tips, kåseri och mycket mer!

Ha nu en myspysig dag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".