Tisdag 17 juli

Den här morgonen har det handlat om kramar, vi har besökt Film i Värmland och så har vi kollat vett och etikett på sjön med Kustbevakningen och så är det ju tisdag och du har fått en kalkon i repris och mycket mer!

Just nu sommarjobbar elva gymnasieungdomar för film i Värmland. Det är elfte året de anordnar sommarpraktik för ungdomarna som under en månad får ägna sig helt åt att göra film. Temat i år är dokumentärfilm och Jocke Malmberg är en av sommarpraktikanterna...

Det sägs att man ska ha fyra kramar om dagen för att må riktigt gott. På Pressbyrån vid Stora Torget här i Karlstad bytte man ägare för drygt en månad sedan och nu har Linda Berg och Sara Lina Lawnér en annorlunda reklamkampanj. Du får nämligen en kram om du köper en pocketbok den här veckan...

Trots det dåliga vädret så är det en och annan som är ute på sjön, i dag har vi pratat sjöns vett och etikett med Kustbevakningen...

Du glömmer väl heller inte bort att vi håller på att utse Värmlands sju underverk, ring in ditt tips på underverk på 054-24 05 20 och gör din röst hörd!

Den här morgonen fick du även återigen en del av vår sommarserie ”En Herrgårdssägen” och så fick du reprisen av Jäders Värmland där han var i Hagfors.

I morgon får vi besök av en kock och då ska det handla om mat som det inte är så mycket socker i! Vi ska även fortsätta vår resa i Elvis fotspår och mycket mer!

Men fram tills dess - Ha en myspysig dag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".