Tisdag 24 juli

Den här morgonen har vi besökt Purala Finngård vid norska gränsen, vi har pratat om hur viktigt det är att ta kvitto när vi handlar. Du har även fått veckans kalkon och så har vi ju pratat med kustbevakningen och mycket mer!

Det är full fart vid Purala Finngård som ligger norska gränsen norr om Östmark.

Gunn-britt Gerhardsson lagar motti o fläsk för brinnande livet...

En lyssnare ringde in till oss och berättade om att han var tvungen att betala sin vara två gånger bara för att han saknade kvitto. Vi bestämde oss för att reda på hur det ligger till med det här med kvitton och vad man ska tänka på som köpare...

I helgen skadades fyra barn och två vuxna i en båtexplosion på Dalarö söder om Stockholm. Olyckan hände då familjen skulle tanka sin motorbåt och när de skulle starta exploderade den, enligt Örjan Wennersten på Kustbevakningen i Vänersborg har ingen liknande olycka hänt i Vänern...

Du fick även i dag en kalkonfavorit i repris och så våra sommarserier Jäders Värmland och ”En Herrgårdssägen”. Vi har också önskat och väckt!   :)

I morgon är det onsdag och vi ska få en kock till studion, vi ska återigen gå i Elvis fotspår och mycket mer!

Fram tills dess ha en myspysig tisdag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".