Fredag 27 juli

Veckans sista dag och och i dag är det sjusovardagen, så vi hoppas du inte sov allt för länge i dag...  ;)

Den här morgonen har det handlat om Götagalan, teater och så har vi tävlat och väckningen. Den var något utöver det vanliga!

Årets upplaga av Götagalan bjöd på blandad kompott vad gäller både resultat och väder. För Johan Wissman blev det banrekord med tiden 20,43. Stefan Holm klarade 2.30 och vann stort men var ändå lite besviken, medan hemmalöparen Emma Rienas visade bra form och gjorde årsbästa på 100 meter. Och vad gäller Per Jacobsens vara eller inte vara i VM blev vi inget klokare.

Även Susanna Kallur slog banrekord och gjorde ett bra lopp på tiden 12,75. Och var förstår nöjd...

Föreningen Teaterskoj ”Vi Unga” har tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan och Forshaga Idrottsskola skapat en sommarskola innehållande konst och teater för barn i åldrarna 11-14. Under två veckor har barn mellan elva och fjorton år i Forshaga fått komma och lära sig att spela teater och utveckla sina konstnärliga förmågor.

Morgonradion fick besök av Isabel Lindström och Ingrid Gustavsson som är lärarna och Filippa Kilman, Molly Bäckman och Miranda Stålklo som under två veckor varit med föreningen teaterskoj...

Ja, varje vardagsmorgon väcker vi ju någon i morgonradion. Anledningarna kan vara många och i dag då det var Annica Buviks sista dag fick hon ett rejält practical joke...

Svettigt värre där. På måndag är morgonradion tillbaka igen med Bengt Höglind vid rodret! Då ska du bland annat få sista delen av vår sommarserie En Herrgårdssägen och ett boktips!

Ha nu en myspysig helg!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista