1 av 2
2 av 2

Onsdag 15 augusti

Välbefinnande och Venture cup har varit nyheterna denna morgon. Vi har även gjort en tillbakablick på vad våra kockar har pratat om denna sommaren, och ni har fått en halvtimme med er egen musik.

Årets projektledare för Venture cup- Idéjakten i Värmland är utsedd. Chasa Nahra började sitt nya jobb i dag och hon fanns med oss i morgonradion i morse.

Nu vill region Värmland se över hur det ser ut i länet med välbefinnandet. De vill nämligen få till ett avtal som gäller ett genomförande av en marknadsanalys av wellness-sektorn i Värmland. Syftet med detta är just att kartlägga den värmländska wellnessmarknaden i relation till först och främst övriga Sverige, men även internationellt.


Ostar, kräftor, lamm och estnisk mat är en liten del av vad vi har pratat om med våra kockar denna sommaren. Varje onsdag har vi haft med en kock i studion som har pratat sommarmat. Men denna morgon så gav vi er istället en kort tillbakablick på vad som har hänt de senaste onsdagarna när vi har pratat mat i studion.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".