Måndag 3/3

En ny vecka har sett dagens ljus, melodifestival, rally och Let’s dance-bonden
Karl-Petters 25-årsdag stod på morgonradions agenda.

Vi inledde veckan med att prata sport: BolticGöta fick en skrällseger mot Frillesås. 11 mål fick BolitcGöta in mot Frillesås 4. Det var också rally i helgen, VM-rally till och med. Vi höll tummarna för P-G Andersson från Årjäng, men tyvärr tvingades han bryta på grund av motorproblem.

Som varje måndag runt klockan 6.40 bjöds det på satir från Public Service-gänget.

En annorlunda praktik berättade Joakim Näsman från fordonsprogrammet på Södra Viken om. Han och två kompisar ska köra lastbil i USA som examensarbete.

Vad vore en måndag utan melodifestivalsnack? Helgens final var äntligen utan skrällar! Linda Bengtzing och Charlotte Perelli tog sig direkt vidare till stora finalen och vi hörde Christer Björkmans reaktioner och reflektioner efter deltävlingen.

Anna Jansson från kronofogden kom hit och berättade om Konsumentverkets och Kronofogdens upplysningskampanj om SMS-lån som har chans att bli utsedd till Årets konsumentkampanj i Europa.


Sist, men absolut inte minst, ringde vi upp Let’s Dance-bonden
Karl-Petter som fyller 25 år idag. Grattis, grattis!

Lyssna på oss imorgon igen, då ska vi bland annat prata om Grön Rehab, MVG i skolmat och ungdomens nykterhetsförbund.

Ha en bra dag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".