Tisdag 11/3

Per Larsson var på plats idag igen eftersom både Bengt och Sven flytt fältet. Morgonradion idag har bjudit på massa hockey-snack, dels med vår hockeyexpert Henric Larsson som ska analysera under slutspelet och dels med Tommy Samuelsson. Vi har också pratat med folkpartiets Naeimy Blücher Johansson som utpekas som rasist på sverigedemokraternas hemsida och vi har pratat om solidaritetsveckan som just nu pågår på Götetorps skola på Hammarö.

Imorgon är Sven Westerdahl tillbaka från semestern! Då pratar vi med två av deltagarna på Wettergrendagen som hålls på Karlstads universitet. Så får vi besök av Margareta Nisser-Larsson från räddningsverket som satt ihop en guide för säkerheten kring festivaler och större evenemang och sist men inte minst presenterar vi en av de värmländska riksdagsledamöterna. Denna vecka är det centerpartiets Erik A Eriksson och vi ska prata strandskydd med honom.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".