Fredagsgäster

Varje fredag har vi besök av Värmlandskändisar. De håller oss sällskap i studion från klockan 7 och sedan hela morgonen. Vad tycker du om våra fredagsgäster och vem vill du se i framtiden? Maila morgon.varmland@sr.se.

Fredagsgäster 2008

25/7 - Ina Forsberg, mångsysslare från Sunne.

18/7 - Karl-Petter Bergvall, grisbonde. Känd från Let’s dance och Bonde söker fru. Diskuterade kändislivets för- och nackdelar, livet som grisbonde och självklart om hur det går med kärleken (Karl-Petter berättade glatt att det går bra med kärleken för hans del).

4/7 - Ina Forsberg, mångsysslare från Sunne.

27/6 - Ina Forsberg, mångsysslare från Sunne. Pratade bland annat om sommaren i Sunne och lyssnade på en nyskriven psalm med Sven.

20/6 - Tina Thörner, kartläsare. När den ljuva Tina Thörner, numer bosatt i Schweiz, är i Sverige får man ju passa på! Bengt och Tina startade din midsommarafton på allra bästa sätt. Efter helgen åkte hon tillbaks till Schweiz men håll utkik, kanske att hon tittar förbi nästa gång hon är i Sverige. Det hoppas i alla fall vi på morgonradion.

13/6 - Tina Thörner, kartläsare. Ingen otursdag för Sven minsann. Den ljuva Tina Thörner höll honom sällskap hela morgonen och pratade om rally, miljöbilar och sängar bland annat.

6/6 - Nationaldag så ingen morgonradio.

30/5 - Ina Forsberg, mångsysslare från Sunne. Ung tjej som gjort allt från teater till musik med en rivig röst och huvudet på skaft.

23/5 - Katarina Daggert, melodifestivalfreak. Ja är det Eurovision song contest så bjuder vi självklart in vår kompis från melodifestivalklubben. Vi pratade gamla låtar, analyserade och tippade.

16/5 - Christian som var Torsbypraktikant denna vecka. Låt dig inte luras av att han kanske inte har kändisstatus, han tyckte ändå till om allt från bensinpris till regionfrågan.

9/5 - Ann-Sophie Elwin, mer känd som Britt-Marie från Grums. Drar gärna fräckisar och börjar inse att hon har låg förståelse för folk som inte har barn. 

25/4 - Ann-Sophie Elwin, mer känd som Britt-Marie från Grums.

18/4 - Sandra Dahlberg, känd från Fame Factory och melodifestivalen. Norrlänning som numer är bosatt i Hagfors med Jimmy Jansson och deras lille Wilmer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista