Lyssnarnas egna bilder

Vi vill se hur det ser ut där du bor, vad du gör i sommarvärmland och vi vill se vad som händer just nu. Så fota på och skicka dina bilder till morgon.varmland@sr.se eller MMS till P4VARM, mellanslag sedan skriver du vad bilden föreställer och skickar till 722 50.

Tisdag 22/7

Man slutar aldrig häpnas över hur vackert Värmland är. Pia har skickat in den här ljuvliga bilden på bro över Klarälven vid Ransäter.

Måndag 21/7

Det är inte varje dag man får e-mail från en hund men det fick morgonradion idag!

”Vov härliga RADIOPRATARE!
Önskar att ni ville fira med mig att Matte och Husse har semester! Jag har ledigt från dagis vilket också är härligt! Vi flyttade till Värmland från Stockholm i julas och jag älskar Fågelviks Rud! VOV och Sommarhälsningar LUCAS”

Hej! Här kommer några bilder från Ann-Christin Hollsten i Hagfors. Det här är livet, mitt barnbarn Annami 2,5 år njuter av livet vid vår sommarstuga Boställhage vid sjön Gårdsjön i Sunne.

Torsdag 17/7

På MMS fick vi en fin bild på en somrig katt, Anna-Lena Håkanssons grannkatt rent utav. På mail fick vi en fin bild på Monas barnbarn som roade sig kungligt i Mariebergsskogen.

Tisdag 15/7

Pia Lindén Nordström har skickade in en bild på underbart vackra Skalltjärn i Ransäter.

Måndag 14/7

Från Ann-Louise och Lennart kom detta mail:

”JAG VILLE BARA SKICKA INN DENNA FINA BILD PÅ MIN FINA HUND, HAN HTER BALTO OCH ÄR SNART 6 MÅN. DENNA BILDEN ÄR HAN SÅ JÄTTEFIN PÅ. VI SOM ÄGER HONOM HETER LENNART OCH ANNLOUISE OCH BOR I DEJE”

Vår vän Johan Lindqvist, programledare för P4 Drive, renoverar sitt badrum på semestern, det kan ni se bilder på lite längre ner. Men han gör annat också, här har han skickat in en bild på Albin och Theo med deras livs första fiskefångst. Fyra abborrar i fin storlek fångade vid bryggan på Hammarö, Rud Ängen.

Fredag 11/7

Kanalchefen Ulla Walldén är på semester men passar ändå på att skicka in en bild av sommarvärmland, så här skrev hon i mailet:

”Kanalchefen på semester bidrar med en bild från Bössviken, Östra Ämtevik tagen torsdag 10 juni strax innan åskregnvädret  gled in över Fryksdalen. Kanske var det därför bromsarna var så ilskna. Värmland är fantastiskt- eller hur?”

Onsdag 9/7

Vår gode vän Johan Lindqvist är normalt sett programledare för P4 Drive men nu har han semester. Han ville självklart dela med sig av vad han gör under ledigheten och inte är det att ligga på stranden, bada eller ta det lugnt. Nej han renoverar sitt badrum. Lycka till med det säger vi på morgonradion!

Tisdag 8/7

En morgonpigg Johanna i Åmotfors MMS:ade in två bilder som hon tog under morgonen. En på ett ”glasstrutsmoln” över Tömte och en bild över Ränken som togs 04.45!

Måndag 7/7

”Vår” Svanfamilj vid Café Bryggstuga i Borgvik. Sommarhälsningar från ”Caféflickorna” Lillian & Christine.

Lördag 5/7

Ni lyssnare tar aldrig ledigt! På lördagen trillade det in ett mail med en sjöbild. Leif Hultberg är det som skickat in bilden från en fiskekväll på Stora Gla.

Fredag 4/7

Det går bra att skicka in bilder på MMS! På fredagen fick vi två stycken bilder på MMS.

”Midsommarfirande vid älgsjön. Det blev en helmysig svensk midsommar med grillad mat, färskpotatis och givetvis sill. Dom få timmarna vi fick sova under den fina sommarnatten blev i husvagnen som vi hade med.”

Katten Rex väntar på rent kattströ. Ennarbolsmon, Stöllet hälsningar anna-lena håkansson Karlstad.


Torsdag 3/7

Signaturen ”Solen 13” i Grums har skickat in två fina bilder på sommarvärmland. Dels barnen vid sjön och dels bilden på vackra blommor. Även Inger Henriksson har skickat in bilder på blommor, hon har fotat en bukett med blommor och skickat in till oss.

 

Här nedan tar Anton i Hagfors det första doppet.

Onsdag 2/7

På mail ända från USA kom det här meddelandet:

Hej!
Just nu lyssnar jag på Radio Värmland, som jag gör varje morgon här i Vermilion, Ohio. Jag jobbade för Volvo Cars of North America de sista 30 åren; började faktist i Göteborg, i turistförsäljning avd i 1971.

Bästa hälsningar, Ingemar Svala

PS. Min kusin Gunnar med Lena, ifrån Göteborg var här i 2007, till höger. Paula och jag bodde på sterbhus gården i Vägsjöfors under 1970 talet efter college i Cincinnati, Ohio förresten. roliga minnen.

På MMS fick vi den här fina bilden av en lugn morgon i Stöllet från Anna-Lena Håkansson i Karlstad.

Måndag 30/6

Hej på er på radion. Jag och en väninna var ute i helgen och cyklade Klarälvsbanan, fick en granne att skjutsa oss till Uddeholm där vi startade färden kl 10 på lördag cyklade mot Deje där vi skulle övernatta, eftervägen så besökte vi bland annat munkfors hade tänkt att se på Fridolf Rudin museum men det var bokat så vi fick fortsätta till Deje där vi tog in på deras vandrarhem jättefint, det var ca 6 mil dit på söndag fortsatte vi våran färd med småbesök efter vägen när vi kom hem till Vålberg så hade vi åkt ca 13 mil detta var vad vi gorde under helgen, så i dag blir det inte så mycket gjort.MVH Mona Axelsson Vålberg. Ps trevligt program Ds.

Producentens sommarbilder!

Här bjuder jag, Anna Lingsell, på två av mina bilder på sommarvärmland. Det ena är jag på en båt i Klarälven och på den andra kan ni se den stiliga katten Sixten på en trapp i Värmskog. Skicka in dina bilder också nu!