1 av 2
Kylan kom tillbaka. Foto: Scanpix
2 av 2
Butiksrånen ökar Foto: Scanpix

På med mössan och vantarna!

Det bidde ingen vår. Det bidde en till köldknäpp istället.
Men det överlever vi. Så länge vi upprepar mantrat: Det är den 24:e mars och våren kommer snart, det är den 24:e mars och våren kommer snart....

Morgonradion fortsätter bland annat på vårt tema Earth Hour. Idag pratar Gustav Larson med Håkan Alfredsson på Karlstad elnät om mätningen av el under lördagskvällen då vi släcker lampan.

Vi ringer också upp Mikael Engvall, driftchefen på Svenska kraftnät för att kolla av hur dom förbereder sig inför lördagen.

En av våra lyssnare från Kristinehamn Eva-Klara Pettersson är veckans norska karaokesångare i vår tävling. Mikael Andersson från Hagfors listade ut vilken låt det var...

Under den senaste tiden så har det varit en hel del rån både i Värmland och runt om i Sverige. Och rånen har ökat, det berättade Dick Malmlund säkerhetschef på Svensk Handel i gårdagens program. Torbjörn Eriksson äger butiken Arvids Cykel och moped service och han blev dagen innan julafton förra året rånad och brutalt misshandlad.

Gunnar Gramnes har besökt Rotterdam och i morgonradion så bjuder han på ett ljudsemestervykort.

Stiftelsen Hela Sverige - Artister mot nazister delade igår ut 2008 års stipendier och en av årets pristagare är Thomas Bill på Lo-distriktet Örebro och Värmland.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".