Ostfylld pepparrotskassler och petit-chouer med frukt

Ostfylld pepparrotskassler
4 pers

8 skivor benfri kassler
4 tjocka skivor lagrad ost
2 tsk pepparrot
1 msk smör till stekning

Stek kasslern i stekpannan tills den fått färg och och osten smält. Pepparrot mellan ost och skivor.

Servera gärna kokt potatis och sallad med gurka, tomat och vinegrette.

Alternativ till sallad:
Lök och äppelfräs.
Skiva lök och äpple och fräs ihop i lite matfrett, smaksätt med kryddor.

Petit-chouer med frukt
(små bakelser)

Köp ett paket med pulver och gör som det står på paketet.
Skär upp ett topplock och fyll med vispad grädde och frukt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".