1 av 3
Blåbär. Foto: Andreas Ruuth/Sveriges Radio.
2 av 3
Frukostbloggaren Victoria Andersson har nu gjort en bok av sina blogginlägg. Foto: Andreas Ruuth/Sveriges Radio.
3 av 3
Valnötter, gojibär, solrosfrön och pumpafrön användes för att toppa Davosgröten när Morgonradion besökte frukostbloggaren Victoria Andersson. Foto: Andreas Ruuth/Sveriges Radio.

En bra start på dagen

"Det lika viktigt att variera frukost som middag"
8:04 min

Det här med frukost är ju något som intas när du lyssnar på Morgonradion och frukost tycker många om men kanske inte lika mycket som Viktoria Andersson från Grums, för hon har en blogg som handlar om just frukost. Andreas åkte hem till Victoria och fick smaka på Davosgröt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".