Mats Lundin

Mats Lundin

Mats Lundin - In the wee hours  

Jag heter Mats Lundin, född 1954 och är en passionerad musikälskare som började spela gitarr som 14-åring och spelade i olika pop- och rockband under ungdomsåren. Jag har ingen formell musikutbildning utan lärt mig själv genom att lyssna och ta efter.

Trots att musiken betytt mycket för mig genom åren har jag aldrig arbetat professionellt inom det området. Många kvällar och helger har jag använt för låtskrivande och musicerande.

Åren 1998-2006 spelade jag gitarr och sjöng i ett "The Blue Medicine", som bl a blev årets bluesband år 2000 under Mönsterås bluesfestival.

Idag driver jag en inspelningsstudio "Earcraft AB" i byn Grimnäs strax utanför Gällö i Jämtland. Förutom att då och då spela in egna låtar, har jag äran att få spela in och producera duktiga lokala artister och band som t ex Jens Ganman & Happy Acres, Eastwick, Micke Mojo Nilsson, Jenny Michanek och Patriark.

Förutom inspelning av band görs även i Earcarft olika företags- och produktionfilmer där filmning, speakertext och musikläggning ingår.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".