Plastgräs skapar tyvärr ingen sommarstämning

Onsdag 6 maj

Tack alla snälla människor som än en gång engagerat er i pennproblemet här på Sveriges Radio Kronoberg. Jag tror ni gör det för att ni känner igen er i situationen. Det är NÅGON som tar ALLA pennor men INGEN vågar erkänna.

Man blir så förbannad. Kan dock avslöja att fr o m nu är studio 2 i radiohuset tömd på gamla pennor och istället kommer samtliga pennor i lokalen från ett bussbolag i trakten. OM, jag säger bara om, jag får se en penna från detta bussbolag ligga hos någon annan här på jobbet så kommer jag aptera dennes kontorsstol med häftstift. En jäkla massa häftstift. Stora och vassa.

Utöver pennor så erhöll jag idag även en styck nålfiltsmatta samt sju mindre gräsmattor i plast. Dessa kan man skapa sommarstämning med, sa Gerda som skänkt alltihop. Jag känner en oerhörd tacksamhet gentemot Gerda, men kan tyvärr inte hålla med om att dessa plastbitar skapar sommarkänsla. Lika lite som en plastgran kan skapa julstämning.

Frukost idag: Mjölk och ostmacka - en klassiker. Avslutades med fyra duttar nässpray mot gräsallergi.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".