Brolléus bloggar: Konsten att samarbeta

31 augusti 2009 12:54

Christer Fuglesang gör det och nu gör vi det med - vi samarbetar. Istället för att morgonen i din radio består av en ljungbybo som går på i ullstrumporna så får du numera även en älmhultsbo i strumpblästen samt en tingsrydsbo som står stadigt från sex till tio i morgonstudion.

Samarbeta. Det är vad det går ut på.

Och jädrar i min låda vad många grejer man måste komma överens om. Tusan vet om det inte är så att ett morgonprogram i P4 innehåller fler samarbetspunkter än vad Fuglesangs rymdresa gör. I vilket fall som helst så fick den nya morgonredaktionen den här fina Fuglesangbilden med den här finfina Fuglesangautografen från Kajsa Kavat. Tack.

Premiären är avklarad och även om jag är trött efter programmet och de okristliga tiderna att kliva upp på, så är jag snäppet piggare nu än jag var efter kräftpremiären som jag var på i lördagskväll. Oj, vad trött jag var i söndags förmiddag. Trodde ett tag att jag drabbats av en förkylning. Men fullt så illa var det tydligen inte. Tack och lov.

/Per

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".