Brolléus bloggar: Köp en lott, Lagerbäck!

10 september

Har man sånt otroligt flyt som Lagerbäck hade igår så finns det bara en sak att göra: KÖP EN LOTT. Först hjälper Malta oss att vinna genom att göra ett kanonfint självmål och sen hjälper Albanien Sverige genom att utjämna till 1-1 mot Danmark. Lysande!

Och mitt i allt detta "turliga" finns det svenskar som vill byta förbundskapten. Herregud. Är ni fullständigt krängda i huet? Lagerbäck har tagit Sverige till varenda stort mästerskap i evigheter. Han misslyckas aldrig - för han har nämligen tur. Och att ha tur är en gudagåva som inte får underskattas.

Minns du inte hur det var när du var liten? Det fanns alltid en grabb i kvarteret som hade en sån där jävulsk röta vad han än gjorde. Ja, det kanske t o m var en hon. Jag hade en kompis när jag var liten som liksom gick segrande ur allting som han gav sig på. Och det hände oavsett vilka förkunskaper han gick in i grejen/situationen/aktiviteten med. Han gick alltid segrande ut. Ofta berodde det på ren jävla bonnröta. Ja, nästan alltid, faktiskt.

/Brolléus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".