Brolléus bloggar: Ha-ha!!! Jag vann!!!

29 oktober

Jag kan inte reglerna, vet inte ett smack om uttrycken, fattar inte vad länets bästa pokerspelare, Maria Skybäck, menar. MEN! När vi spelade två partier i direktsändning så vann jag båda två. Milde tid. Så härligt. Visst, mycket beror på ren tur, men en skicklig pokerhaj har givetvis en hel del tur.

Faktum är att jag nästan kände mig som en rödblå österspelare efter dubbelsegern - dvs att jag är en människa med just mycket tur. Blixtsnabbt införskaffade jag tre Trisslotter á 40 kr styck. Skrapade och vann 115 spänn. Visserligen gjorde jag som så många andra vinnare av pengar gör när det gäller spel, satsade alltihop och förlorade alltihop. Fast själva adrenalinkicken kan ingen ta ifrån mig.

Förresten, när det gäller vinnare så har vi just nu en stormästare i programmet som var en av de lyckliga i Torpsbruk som vann hundratusentals kronor. Men, vilket stormästare Lasse påpekade: Brorsan vann bra mycket mer.

Aldrig ska man vara riktgt nöjd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista