1 av 3
"Jag fick upp den!" Korken, alltså. Foto:Marina Eliasson / Sveriges Radio Kronoberg
2 av 3
Paolo i restaurangköket för att se hur hans mat tillagats. Foto:Marina Eliasson / Sveriges Radio Kronoberg
3 av 3
Paolo pratar om mat med restaurangchefen Niklas Davidsson. Foto:Marina Eliasson / Sveriges Radio Kronoberg
Onsdag 2 november

"Jag fick upp den!"

Jag fick upp den!
0:16 min

Med kniv, olivolja och en kokbok kommer man långt, i alla fall om man ska tro kokboksförfattaren och fd elitboxaren Paolo Roberto. Han var i Växjö idag för att laga mat och prata om träning.

Reporter Marina Eliasson gillar medelhavsmaten men hade lite synpunkter på auberginen, ofta sladdrig och seg, tyckte hon. Paolo reagerade omedelbart, tyckte han var expert i ämnet eftersom han skrivit fem kokböcker. Marina gav sig inte.

Nåväl, tomatsåsen smakade i alla fall gott.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".