1 av 5
2 av 5
Kock Erik bjöd på nässelpesto. Foto: Carina Bergqvist/SR Kronoberg
3 av 5
Patrik Hammarstrand fyllde 2 kassar med böcker och tipsade om läsvärda böcker. Foto:Carina Bergqvist/SR Kronoberg
4 av 5
Glödande het serverades wokmat på tunnbröd.Foto: Carina Bergqvist/SR Kronoberg
5 av 5

Kock Erik använde ogräs i maten Västergatan 23 april.

Solen sken från en klarblå himmel och Kock Erik satt fyr i brasan. Han bjöd på wok över öppen eld med massor av grönsaker, honung, kryddor och serverade på knäckebröd. Våra lyssnare strömmade till när de hört om att vi serverar mat och ogräspesto som visade sig vara gjord på nässlor.

Idag bjöd vi på författare från varje världsdel då vi firade världsbokdagen. Patrik Hammarstrand tog med sig en trave böcker och alla titlar och författare hittar du under boktips på högersida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".