Var är min guldring?

5 maj kl 14.50

Känner mig naken utan min guldring. Nej, jag har inte skiljt mig, jag har ju för guds skull inte hunnit gifta mig ännu!!

Fick idag en kommentar från en person jag inte känner så väl, hon undrade var min ring var...ok, jag är utan ring nu, förlovningsring och det beror på att den ska putsas upp så att den passar vigselringen som om ca 1,5 vecka ska sitta på mitt finger. Men att hon la märke till det...konstigt.

Om 1,5 vecka ska jag heta Eliasson...herregud, hur ska jag komma ihåg mitt efternamn???? Hur många felsägningar kommer det ta innan jag hittat rätt???? Och hur många gånger kommer jag i fortsättningen behöva säga, ”Marina Eliasson, ja jag hette Axelsson innan”?

Förresten, tack för att ni är inne på vår hemsida! Statistiken visar att antalet besökare ökar hela tiden, tack för det! Vad stolt jag blev helt plötsligt.

Förresten igen, fick en present igår av en gäst, Nya Testamentet, blev lite konfunderad...behöver just jag läsa bibeln? Jag kanske ger ett väldigt instabilt intryck och hur ska man veta vad man utstrålar? Det har jag funderat på.