6 okt: Hur många skrivmaskiner som helst...

Kristels dator har gått sönder. Så istället sökte Christel Falgren en elektrisk skrivmaskin. Och det satte fart på lyssnarna. Över 20 hörde av sig till programmet.

Nils Jakobsson i Växjö har problem med sin höftled. Någon ny sådan kunde vi inte fixa. Däremot en minicykel som Nils efterlyste, en sådan är nämligen lite lättare att använda om man har höftproblem. Åtta cyklar har Nils att välja mellan.
Susanne Billmark i Kalmar ville ha en skyltdocka till sin nya butik - och en sådan är nu på gång.
Helen Mars i Moheda har en gammal traktor, men behöver en plog och lite annan smått och gott. Tre herrar hörde av sig och erbjöd tillbehör.
Per Johan Weidolf i Växjö har problem med sin dator. Och eftersom han själv inte fick ordning på den efterlyste han hjälp. Och hjälp kommer han att få.
Jane Karlsson i Grimslöv har sina rötter i Skåne och vill gärna få tag på en hembygdsdräkt från Oxie. Efter programmet hörde en kvinna av sig och tipsade om en sådan.
Mia Heed i Hovmantorp behöver en motionscykel av lite äldre modell. Och flera lyssnare erbjöd sig att fixa en sådan.
Slutligen sökte Kjell Bengtsson en vinteruppställningsplats för sin husvagn. Två tips om platser i Rottnetrakten ringdes in.
Det enda vi inte kunde hjälpa till med var Göta Pettersson på Bolmsö som sökte en getabock till sina getter. Hon ser nämligen fram emot killingar till våren. Men någon bock hörde inte av sig....

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".