28 okt: Nu kan Kerstin piska!

Att söka en piskställning i Efterlysningen visade sig fungera utmärkt för Kerstin Rogerstam i Växjö.
Helt klart finns det massor av icke använda piskställningar i länet.

Holger Pettersson i Lammhult har en god vän som lovat göra en vedkorg åt honom - om bara Hoger kan fixa de häggstammar som behöver för tillverkningen. Holger vände sig till Efterlysningen - och fick napp. ett napp som förhoppningsvis leder till en vedkorg.
Ett växthus i Tingsryd, hos Elisabet Frost, skall  få ett golv av gammalt tegel. Och sökandet efter teglet kan nu avbrytas efter Elisabets efterlysning.
Gerd Jonsson i Diö var på jakt efter en speciell köksmaskin. Som hon också fick tag på tack vare sin efterlysning.
Varför behöver man en köksinredning i ett garage? Den frågan fick Anna-Greta Edvardsson i Kalvsvik av programledare Jocke Wallgren. Svaret: Det är ju utmärkta förvaringsutrymmen. Även här hörde en lyssnare av sig med ett tips som kan leda till garaget får den önskade inredningen.
Magnhild Andersson i Gunnamo behövde en grisvåg - till sina lamm. Också det löste vi.
Däremot gick vi bet på julkärvarna till Björkliden i Vislanda och de gamla järngrindar som Margareta Söderblom i Torpa efterlyste.
Och så är frågan om den bok som Lotta Samuelsson i Ramnåsa sökte till sin nu 30-åriga dotter verkligen har titeln "Nalle Pajs - den förskräcklige"?
Det måste vara "Nalle Puh - den förskräcklige" tror Leif i Markaryd. Eller möjligen "Nalle Lufs" som Rolf tipsar om.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".