4 nov: Nu får stolarna vara ifred...

Hjördis Johansson i Markaryd hade tidigare en garnvinda. Den gick sönder. Så nu har stolsbenen fått duga en längre tid. Men den tiden är nu förbi...

Att efterlysa en garnvinda visade sig nämligen vara ett lyckokast för Hjördis. Massor av lyssnare hörde av sig.
Däremot fick inte Rolf Jahn i Fathult, som en bryggare till sin Bialetti Mocka Bryggare, napp.
Irene Eng i Berg håller på med gaffelvirkning och behövde fler gafflar, något som en kvinna i Alvesta kan hjälpa henne med.
Att hitta ett speciellt vindspel med en fågelbur som innehåller en fågel som piper när man klappar händerna (!) var inte lätt. Britt-Marie Svensson i Växjö efterlyser en sådan.
Inte heller fick vi napp på Mary Paulssons efterlysning. Hon behöver en säng till barnbarnet, en 105 cm bred metallstäng - vit med guldknoppar.
Ulrika Eng i Grönskåra skall bränna stengods och behöver därför en keramikugn. Efter programmet hörde en lyssnare av sig och tipsade om en sådan.
Frivolitetsskyttlar hör väl inte heller till vardagen. Men Elsmarie Wikstrand i Växjö behöver skyttlar och det kommer hon att få.
Kjell Blomkvist i Kyrkhult söker en instruktionsbok till en husbil, en Hymer 154. har du en sådan, hör av dig till Efterlysningen!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista