9 av 10 = MVG!

3 februari

I dag fick Efterlysningen och dess lyssnare betyget Mycket Väl Godkänd - MVG. Sammanlagt tio telefonörer hann Jocke att prata med. Och av de tio fick alla utom en tag på just det som de efterlyst.

Marie i Ljungby ringde från Spiket Café och Loppis. Ville få tag på både ugnsplåtar och en tresitssoffa. Det är numera fixat.
Mary, också hon i Ljungby, sökte en kombivagn till barnbarnet. Inga som helst problem.
Lars Axel i Gullaskruv ville gärna ha ett våffeljärn tillverkat i Huseyby. Men här gick vi bet - inte ett enda svar.
Tina i Ryssby fick tips på en drejskiva som hon letat efter.
Sven-Åke i Växjö ville gärna kunna frakta smågrejer till kolonilotten - med sin cykel. Och behövde därför en cykelkärra. En sådan är nu på gång.
Charlotta i Torsås by älskar hundar. Och vill ge sina egna hundar så bra som möjligt. Därför sökte hon - och fick tips på - recept på bra hundmat.
Ivar i Växjö och Leif i Lammhult kämpar båda med de stora snömängderna. Ivar behövde ett snöblad till sin traktor, Leif en skopa. Båda fick napp.
Margit från Älmhult men jobbar i Ljungby planerar att ge sin dotter en gammal damcykel i födelsedagspresent. Tack vare våra lyssnare skall inte det möta några hinder.
Karl Axel i Traryd vill ägna delar åt vintern att renovera trädgårdsmöbler. Och efterlyste sådana. Även Karl Axel fick svar.
Som sagt - 9 av 10 lyckades. Bra jobbat!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista