Onsdagen den 18 november: Kristianstads extramiljoner och stormvarning.

Idag tar vi reda på vad Kristianstads politiker vill göra av de extra 59 miljoner som kommunen får av regeringen.  59 miljoner handlar det om och i Arena hör du Kristianstads kommunalråd Bengt Gustafsson (M)och oppositionsrådet Helene Fritzon (S).

 Vi fortsätter vår gransking av barnomsorg på obekväm arbetstid. Idag träffar du familjen Stridsberg i Örkelljunga.  De jobbar skift båda två, i vården och industrin, och när nu deras barnomsorg hotas av besparingar undrar de hur de ska klara det.

Och så är det slutpläderingar i Ystad Tingsrätt. Rättegången handlar om dödsfallet på Väladet i Tomelilla 2007 - när en 8-åring drunkade när han var och badade med sitt fritids.

Ansvariga i kommunen står nu åtalade för vållande till annans död.  Vår reporter Melissa Dahlquist är på plats och berättar om vad som sägs idag.

Och så får vi besök i studion av Ulf Holmberg, universitetslektor i psykologi vid Högskolan Kristianstad, som forskat om människors reaktioner i samband med polisförhör.

Dessutom tar vi reda på vad det betyder när SMHI utfärdas stormvarning och så pratar vi om Skånes nya klimatmål som presenteras idag. 

Och så fixar vi arbetslösheten genom att laga cyklar. Och mycket annat.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".