Onsdagen den 27 januari: Snöoväder i fokus

Dagens Arena handlar till stor del om snöovädret som drar in över Skåne. Vår reporter Melissa Dahlqvist snackar med en busschaufför om hur det känns att köra buss en dag som denna.

Ja, snön har dragit in över skåne, igen, det blåser rejält och minusgrader har vi börjat bli vana vid vid det här laget.

Hur står man ut i vinterkylan som vägrar att ge med sig? Madeleine Fritsch gav sig ut på oplogade vägar i snöyran och hamnade i Börringe mellan Svedala och Skurup där postbilen just rullade in med lantbrevbärare Mats Körner bakom ratten.

Hulda och Hugo ska bli ett par - problemet är att Hulda finns i Helsingborg och Hugo i Holland och det kostar 80.000 kronor att få hit honom.

Varför kan inte Hulda skaffa sig en annan man? Ja, är man vitfenad haj är det inte så lätt att hitta en partner och nu ska det bli välgörenhetsauktion på ett stort auktionshuhs för att få in pengar så Hugo kan komma hit.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista