Fredagen den 26 februari: Bombhotet engagerar justitieministern

Vi fortsätter vi att  berätta om de dramatiska händelserna vid polishuset i Kristianstad igår. Idag hålls häktningsförhandlingarna mot de två män som igår hotade att spränga polishuset och anhölls misstänkta för grovt olaga hot mot tjänsteman och sabotage. Polisens informationsansvariga Ingvar Widell kommer till studion och berätta om hur polisen arbetar vidare med ärendet.

Är du en av alla som just nu sitter där med en skrämmande stor elräkning, och drar dig mer än vanligt för att betala räkningarna.

Undrar du om det finns något du kan göra åt det? Efter halv fyra kommer Staffan Branting - energirådgivare på kristianstad Kommun till studion med tips och kunskap.

Har du frågor till honom?

Mejla arena@sr.se  eller ring på telefonnummer 044 / 100270Idag hör du ett reportage signerat två nya sportlovsreportrar. Zandra Rosén och Linus Ahlgren besöker Vångabacken och kollar läget.

Ibland känns det kanske som att snön vi har i år aldrig försvinner. Men så är det faktiskt inte, redan nu till helgen väntas mildare temperaturer och i alla fall lite av snön kan långsamt smälta bort.

Men snö som blir vatten kan också ställa till problem. Vi har kollat läget i Kristianstad. Dels vad villaägare själva kan tänka på för att undvika lokala översvämningar i till exempel källare och dels vad snösmältningen kan innebära för staden Kristianstad som ligger låglänt och är extra utsatt när det gäller översvämningar.

Vi börjar hos villaägaren Lars Nilsson i Kristianstad som tycker sig skotta snö varenda dag numera.

Dessutom Du får också höra Tomelillas Moderat kommunalråd Margith Svensson som kan tänka sig att fortsätta även efter valet.  Och så har ju schlagercirkusen kommit till Skåne, när den sista deltävlingen hålls i Malmö i morgon.