Niklas Joelsson, ordförande i Mjällby AIF:s supporterklubb Sillastrybarna

Fredagen den 12 mars: Mjällby kvar i allsvenskan enligt fansen

Arena fortsätter idag reportageserien inför herrarnas fotbollsallsvenska som startar nu i helgen. De tre skånska lagen, MFF, HIF och TFF, är avklarade och nu tar vi oss an Mjällby AIF. Laget som efter spel i superettan förra säsongen blev klara för spel i allsvenskan den 24 september förra året efter en 0-0 match mot Landskrona Bois. Arena åkte till Listerlandet idag och besökte en minkfarm för att höra hur fansen laddar för en säsong i allsvenskan.

Vi pratar även om ishockey - för Rögle BK från Ängelholm spelade i går sin sista hemmamatch i elitserien - för den här gången i alla fall.

I dag fyller Ungdomens hus i Simrishamn 10 år. Eller Bénka-Dí som alla kallar det. I en stad där det inte finns mycket lite för ungdomar att göra har ungdomshuset kommit att få en mycket viktig roll. Seth Selleck är ungdomssamordnare i Simrishamn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".