Tisdagen den 23 mars: Jordbruksministern besöker "Matlandets huvudstad"

Tomelilla har utnämnt sig själv till "Matlandet Sveriges huvudstad". Ett initiativ som togs för att visa på potentialen som finns runt kommunen när det gäller mat. Och nu har jordbruksminister Eskil Erlandsson visat intresse för utnämningen. Och idag besöker han Tomelilla för att prata med intiativtagarna om deras vision.

Igår berättade vi i Arena om den dom som kom igår i målet mellan Bromölla kommun och Diskrimineringsombudsmannen, DO. Det blev en friande dom för Bromölla kommun, där kommunen inte ansågs ha diskriminierat den pojke målet handlade om. Och igår hörde du Bromölla kommuns jurist och DO säga vad de tyckte om domen. Idag i Arena får du höra föräldrarna till pojken.

Och så tar vi reda på vad en konsumentvägledare gör och varför deras arbete är viktigt. Vi åker också till Landskrona och tar tempen på "Henke-effekten" och hör om hur hälsovalet ställer till det för sjukgymnaster, vårdcentraler och patienter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".