Försäljning av biljetter och souvenirer. Foto: Privat

Elin: "Det är alltid tävling i KDFF"

Lördag, dagen innan match som innebär den sedvanliga "dagen-innan-match-träning". Vi började klockan 9.30 med uppvärmning i form av teknikövningar vilket alltid avslutas med att övningen blir en tävling tre grupper emellan. I vanlig ordning var det gruppen som kallar sig "Dreamteam" som vann. Inga namn behövs nämnas ... Inte för att jag är en vinnarskalle eller så ...

Efter uppvärmningen körde vi "pengakvadraten" där vi samlar in lite pengar för att hitta på något skoj när säsongen är slut. Så är man inte alert i denna övning så kan man bli den som får står för hela kalaset.

Det är nämligen så att om man blir tunnlad får man böta 10kr, lyckas laget spela 15 passningar i rad åker de i mitten på 5kr i böter och de som är kvar sist i kvadraten när det blåses av får lägga 15 spänn i kassan.

Vi avslutar alltid träningen med lite spel där det såklart också är tävling, det är alltid tävling i KDFF.

Sen slipar vi lite på  fasta situationer innan det är dags för dusch, bastu, brunch och möte.

Förmiddagens sista timmar med extrafamiljen tillbringades på Domus. Där bjöd vi på musik, glädje och sålde souvenirer och biljetter inför morgondagens match mot Jitex.

Ni kommer väl och kollar imorgon? 16.00 på Vilans IP, Kristianstads hjärta.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".