Studsmatta - inte bara för kids!

Elin: "Vi får inte nog av varandra"

Vi får inte nog av varandra i KDFF. Trots eller i och med den tunga förlusten mot Umeå i söndag så bestämde vi oss för att träffas och ha det lite trevligt på vår lediga dag, måndagskvällen. Kvällen till ära tillbringade vi hemma hos Beta där det grillades diverse delikatesser, spelades spel med mera. För att göra en lång och mycket trivsam afton kort i text, låt mig sammanfatta:

Efter grillningen bjöds det på hembakat (nej.. det var inte Betas verk) som vi mumsade i oss trots att de flesta var proppmätta. Vi stationerade sedan upp oss, vissa spelade Sequence i soffan medan andra tog ett par matcher i Skip-bo vid matbordet.

Ja sen fanns det ju några "avvikelser" som Kosse och Elena som hoppade för kung och fosterland ute på studsmattan, Johanna agerade butler och jag och Julia plockade fram barnasinnena inne i lekrummet.

I dag, onsdag är det omgång 4 i Svenska cupen. Kristianstad DFF vs. Linköping FC 17.00 på Vilans IP. Vi är laddade, är ni?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista