Vi såg Markoolio! Foto: Fredrik Persson/Scanpix

Elin: "Vi såg en "riktig" kändis"

Det blev tyvärr inga mål utan vi förlorar mot Piteå med 2-0. Kort och konsist: surt! Något som däremot var kul med vår Piteåresa var att vi fick se lite kändisar.

Det började med att Björck letar febrilt efter en kändis på flygplatsen på vägen upp inne på Arlanda. Hon ser till slut någon hon känner igen men kan inte sätta fingret på varifrån.

– Han heter Sven, han sitter i juryn där, nej han var med i Biggest Loser, nej dansbandsnågonting var det... Hon försöker men kommer inte på det.

Igår kväll på vägen hem kommer hon på att det var någon från "Fyra stjärnors middagar" men ingen kan styrka om det är sant eller inte och ingen bryr sig egentligen.

När vi hoppade på flyget mot Luleå direkt efter hon sett den här Sven eller vad han hette så får hon faktiskt se en "riktig" kändis då Joe från Big Brother sätter sig i stolen framför henne.

Den enda som var modig nog att prata med honom var såklart Beta, men han blev nog mest rädd och samtalet varade inte speciellt länge.

När vi sen ankommer till Luleås flygplats inser vi att "Maskinen" har suttit på samma flyg som oss, vilket jag tycker är himla mycket större än att se Joe från BB, men jag var för feg och det enda jag fick med mig var en suddig bild på deras ryggar. Mesigt.

Jaha, sist men inte minst har vi, till Lisas stora förtjusning, barndomsidolen Markoolio på samma plan från Arlanda till Sturup. Vilken kändisresa!

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista