19 AUGUSTI

Louise: "Ett riktigt biodrama!"

Veckans händelse står definitivt Andy och våra kära holländare Loes och Mandy för. Enligt säkra källor utrymde denna trio biosalongen i fredags efter att det luktat bränt.

De jagade rundor utanför salongen efter någon som kunde förklara vad som orsakat lukten. När de inte hittade någon anställd att fråga ökade deras farhågor… Någon kanske skulle börja skjuta i salongen.

Enligt Mandy började det hela med att hon skulle kolla hur lång Batman-filmen var. Det enda som dök upp på mobilskärmen var info om den tragiska händelsen under premiären av denna film i USA. Hon meddelade Loes att det skulle kunna vara samma sak som höll på att hända nu, det luktade ju trots allt bränt gummi. Loes blev givetvis skräckslagen och övertygade de andra två att gå ut ur salongen och i säkerhet så fort som möjligt.

Hon var noga med att dessutom skicka ett kärleksfullt sms med orden ”Ik hou van jou” till sin pojkvän Brian ifall att hon inte skulle komma levande därifrån. Att Kirsty och Vlora var kvar inne i biosalongen bekom dem inte, de fick ju skylla sig själva!

Om två timmar kommer vi att sitta oss på bussen upp till Stockholm och jag är helt säker på att det kommer att hända fler oväntade och minnesvärda saker att kunna skriva ner. Imorgon tar Tyresö emot oss på hemmaplan och vi ska ge dem ett bra motstånd!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".