Hälso- och fystest i praktiken!

2:00 min

Idag följer vi med Tina och Mårten, par i trim, på hälso- och fystest. Det är Ulrika Lindgren, personliga tränaren och hälsocoachen som är deras lots och stöttepelare under den dryga timmen det tar att gå igenom testet. Följ med och lär dig hur du själv kan testa din rörlighet och uthållighet...

Då ska vi träffa Tina och Morten Hirstad igen - vårt "par i trim". De har hittills fått uppgiften att fylla i matdagbok över några dag, som vi kommer att återkomma till och nu är det dags för första träffen med personliga tränaren och hälsocoachen Ulrika Lindgren, Hälsoteamet. Tina och Morten kommer, omklädda och redo för träning. De är riktigt motiverade inför detta, men det börjar med papper och penna!


Tina och Morten har börjat sitt nya liv. Slankare, sundare och starkare ska de bli framöver med egen kraft, men med stöttning av hjälp av coaching i träning och kost. Första besöket handlar bland annat om att personliga tränaren och hälsocoachen Ulrika Lindgren ställer en massa frågor. Och så ska de göra upp ett kontrakt, var och en med sig själv:

"Att komma i trim - det handlar om att sätta upp mål och hitta något som innerligt motiverar att komma i form hördes vi för en stund sedan. Men det här med vikten, siffrorna på vågen, har Tina och många med henne fokuserat på:

Tina och Morten har ju påbörjat sitt nya liv... De har skrivit ett kontrakt med sig själva och vägt sig på den speciella vågen, bioimpidansvågen. Morten väger 131,2 kg och och tina väger 98,2 kg. Nu handlar det om fystest:Nu är de igång på riktigt och nu är också hälso- och fystest avklarat och nästa vecka kommer du som lyssnar att få resutatet av det också. Men vad händer härnäst?