Par i trim

Tina och Mortens reflektioner efter 8 veckor

Ja, nu har vi levt nyttigt i 8 veckor och det har gått otroligt fort faktiskt, men när man tänker tillbaka så har vi promenerat i snö och slask, regn och blåst, solsken och... fick fundera ett tag om det varit vindstilla någon gång, men det har det naturligtvis inte, vi bor ju faktiskt i Halmstad. Men med facit i hand, hade vi vetat att det inte var svårare att ändra mat och motionsvanor så hade vi gjort det för länge sen. Visst har det hänt att vi varit småsugna på något sött, salt och onyttigt emellanåt, men det har inte varit värre än att det fungerat med någon av "livlinorna" Camilla har gett oss, nötter, mörk choklad eller smoothie t ex. Sen är det ju en kick i sig själv att vi faktiskt har blivit smalare på flera ställen, ansikte, handleder, ben och tack och lov även runt magen annars hade vi troligen sett ut som två "huvudfotingar" som barnbarnen är så duktiga på att rita.

Vi har ju än en gång ställt oss på Ulrikas våg och den visade resultat, jag hade väl hoppats på att både bli lättare och yngre men fick nöja mig med viktminskningen men som tur var så hade jag inte åldrats iallafall och så har jag ju en gubbe som är yngre än han ser ut.

Det är nu den svåra biten börjar för nu är det meningen att vi ska vara flygfärdiga, vi sitter på kvällarna med armarna utsträckta precis som Stig Helmer i Sällskapsresan och intalar oss att vi klarar oss på egen hand nu. Men vi är inte ensamma för "de tre musketörerna" Camilla, Ulrika och Kathinka har lovat att följa oss ett tag till och det kändes toppen att veta att om vi mot förmodan skulle komma ur kurs så finns lotsarna där och hjälper oss på rätt spår igen.

Nu har vi packat husvagnen för en liten påskutflykt och för första gången har vi fyllt den med frukt och grönt, joggingskor, havregrynsgröt och mandelägg, men efter att ha kollat helgens väder även dunjackor, mössor, vantar, stavar och gasolvärmare.

En riktigt glad påsk allesammans önskar Team Hirstad.