Söndag 6 november

Dansk dansföreställning på Humlescenen i Bromölla

Föreställ dig att du vaknar upp en morgon till ett orört snötäckt landskap. Världen är ny och fin och ren. Allt ser annorlunda ut och det finns en stämning av hemlighetsfull poesi. Du ser världen med andra ögon, med Snöögon. Snöögon är en dansk dansföreställning som utforskar hur barn upplever världen.

Små barn har en förmåga att ta in allt och får en fördomsfri tillgång till sin omvärld. I föreställningen delar vi barnets förundran när det för första gången upplever snö. Tali Razga har skapat denna föreställning som spelas av två dansare och en musiker. Det är en dansföreställning för hela familjen!

Föreställningen tar sin början kl. 14 och varar i ca 25 minuter. Biljetter kan förköpas på Bromölla och Sölvesborgs bibliotek samt på Medborgarkontoret i Sölvesborg. Kvarvarande biljetter kommer att säljas vid entrén.

Har du egna evenemangstips? Skriv dem gärna i kommentarsfältet nedan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".