Sen musik med Lina Langendorf

Kalejdoskop - Sen musik med
Måndag 21 feb i P2 kl 22.30-midnatt

Let's Dance, Körslaget och Landskampen

I kvällens program blir den stora utmaningen att hitta en passande dans till Deerhoofs extremt svängiga men ack så upphackade musik. Radiokören och Faun Fables körar loss på varsina håll och svenska jazzmusiker möter norska jazzmusiker i vad som verkar vara ett samarbete över gränserna!?!

Vi får höra hur ett musikaliskt möte mellan Mali och Kina kan låta när Liu Fang och Ballaké Sissoko håller i strängarna. Patric Watson håller oss kvar i Kina och sjunger en sång om Peking och så blir det filmmusik ifrån bildäcks-skräckfilmen Rubber och Werner Herzogs film "My Son, My Son What Have Ye Done".

Dessutom bjuds det på jazz med trumslagaren Martin Öhmans Seven Peace Orchestra och den manifestnominerade gruppen Neo och så sjunger Sufjan Stevens en sorglig kärleksång.
Splint och Duo 505 gräver sig djupare och djupare ner i elektronikens värld och Sekten hävdar att Gamla Stan är fullt av "Sockerbarn"...


Sänds även tisdag 22 februari kl 13 i P2 Musik
(webbradio & mobiler samt över Sthlm i P2 FM 96,2)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista