Anna och Charlotte

Nervositet och nått himla snooker..

Nu börjar lägret lida mot sitt slut, efter morgondagens två pass far vi hemåt via Zürich till Östersund där jag ska vänta in en nybliven världscupsegrare! :)

Det har varit ett riktigt bra läger, jag har kunnat följa min plan till punkt och pricka och kroppen har känts förvånansvärt pigg. Även om jag självklart har haft en del svackor! :)

Det har varit lärorikt att vara iväg utan ledare, då jag tidigare alltid har fått allting serverat: från mat till träning till skjutsade hit och dit. Jag växer i rollen att själv få ta ansvar för att vi får mellanmål och kvällsfika, att vi kan komma åt ett gym m.m. Men helt själv har jag väl inte varit kanske, tar var väl att ta i.. Charlotte, Johan och Markus har ju också dragit sina strån i stacken om man säger så.. Haha!

I morgon bitti står det intervaller klassiskt på programmet.. Det kommer bli rejält jobbigt, för vi är ganska bra på att pressa varandra Charlotte och jag! Men det är så det ska vara och det ger också lite extra när man då och då kör med någon annan, än att hela tiden köra själv!

Igår kväll, eller egentligen hela dagen, var jag nervös.. Och då menar jag rejält nervös, alltså nästan så att jag bet på mina naglar (och då har det gått långt)! Jag höll på att få spader när nått *pip* biljardspel som kallas ”snooker” drog över tiden så att sändningarna från för-OS i Vancouver började senare! Jag skiter väl i snooker, jag vill se sprinten från Vancouver!! Men när de väl började, fick jag annat att tänka på: jäklar vad bra Emil åkte! Så himla imponerad!

Okay, jag är kanske lite väl partisk i det hela, men INGEN kan egentligen komma och säga något annat! Så kontrollerat, från start till mål! Vilken lättnad det var när han gled över mållinjen före Hattestad, så grymt fantastiskt! Jag rös… Snacka om att jag är en stolt flickvän! Hade mer än gärna varit där och delat glädjen, men jag är säker på att det kommer fler tillfällen! GRATTIS EMIL!!

Och Anna Ohlsson åkte också riktigt bra, det får man inte glömma! När senast har Sverige haft så många olika vinnare och pallplaceringar en säsong? Först Charlotte och Marcus i Gällivare, tillsammans med stafett-pallplatserna, sedan Lina i Kuusamo, sedan när både damerna och herrarna blev två i stafetten i La Cluzac. Sedan Johans efterlängtade seger i Davos, teamsprinten i Düsseldorf och nu Emils seger och Annas tredje plats i Vancouver! Det är ju helt grymt! Det är kul att vara en del i ett sånt gäng som det är nu!


Glada hälsningar!
/Anna

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".