Mot VM!! YES!!

Jabadabadooooo!!! Yes! Ja! ÄNTLIGEN!!!

Äntligen fick jag den efterlängtade biljetten… biljetten till mitt första riktiga stora VM! Jag som haft det som mål hela året att ta en av de eftertraktade platserna och så fick jag en av dem, härligt!! Så j-kla kul! Helt fantastiskt! Jag ser så otroligt framemot det här äventyret, det kan bli det absolut största i mitt liv! Extra roligt är det att få dela det med Emil och dessutom kommer våra familjer ner och tittar och hejar!

Det var skönt att få till ett bra lopp i söndags efter en tid med lite små strul, nu kan jag se framåt med tillförsikt och känna att jag ligger rätt i fas. På onsdag far jag till Seiser Alm med stora delar av VM-laget (förutom bl.a. Emil, som har valt att förbereda sig på bästa sätt i sitt eget paradis; Grövelsjön). Det ska bli riktigt härligt, jag har hört så mycket om det stället, om hur vackert där är och hur bra vädret alltid är så jag hoppas verkligen att det kan leva upp till mina högt ställda förväntningar! =)

I Seiser Alm kommer jag att träna på lite mer än jag har gjort här hemma, men inte lika mycket som i Pontrisina. Framför allt ska jag må bra och hitta rytmen och känslan i kroppen som ska göra att formen sakta men säkert infinner sig lagom till VM!

Om lördagen bara gjorde mig frustrerad och arg, gjorde söndagen mig glad och lättad. Både med tanke på att jag fick VM-biljetten ”på-riktigt”, men också för att känslan i kroppen var så pass bra. Så klart vill jag ju vinna, men jag inser så här i efterhand att det var ett för högt satt mål med tanke på oflytet sista tiden men också med tanke på Charlottes uppåtstigande form och hennes favorit distans! Tekniken satt där den skulle och dessutom fick jag till en härligt skönt spurt, vilket jag verkligen behövde öva på! Så jag är riktigt nöjd, kul!

Och tanden finns kvar, men inte länge till. Hoppas på att den inte ska ställa till problem men skulle den börja strula har jag ett ”första-hjälpen”-kit! =) Så nu är det slut på strul för min del, det bestämmer jag!

Nästa gång jag skriver är jag i Seiser Alm…. oh yeah!

/Anna

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista