Det "sket" sig...

Så gick det åt pipsvängen ändå.. Natten har varit en pina och allting jag stoppar i mig rinner igenom.Jag är helt tom på energi och att starta idag känns helt avlägset. Jag skulle inte göra mig rättvis och dessutom skulle jag riskera de andra starterna i detta VM. Det sägs ju att i motgång föds framgång...

men egentligen är ju inte det här någon större motgång,det är bara ett faktum att acceptera. Man kan inte tävla utan näring och energi i kroppen, hur mycket jag än vil! Var till och med upp vid sextiden i morse och åt en portion gröt, men när jag inte fick behålla ens det insåg jag att någon start idag inte var möjlig!

Nu ska jag göra allt jag kan för att bli frisk och få i mig näring så jag kan göra mig rättvis på lördagens pursuit.

Helt ärlig var det den här distans som jag mest av allt såg fram emot, med tanke på de resultat jag presterat i klassiskt hittills. Men sånt är livet o det är inget att göra åt det idag, förutom att försöka bli bra så fort som möjligt inför de kommande distanserna. Egentligen är det väl tur att den här onödiga sjukan kom i inledningen istället för mitt i. Alla ledare, läkare och kock har gjort allt som står i deras makt för att få mig kurant, tack!

Igår morse kände jag mig frisk, jag kunde behålla maten och när jag testade skidor var jag pigg. Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi tro att jag skulle sitta här i sängen nu, samtidigt som de andra gör sig klara för tävling. Men ibland blir det inte alltid som man vill...

Just nu är jag rätt arg, men jag vet att jag under dagen kommer att vända den ilskan och istället börja ladda inför lördagen! Jag ska försöka heja på mina team-mates så gott jag bara kan från sängen och önskar de all lycka! Jag vet att de kommer att åka fort! =)

/från en rätt frustrerad men ändå accepterande anna i sängen

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".