Onsdag 23/9 Stripchair aerobics, den nya flugan

Vi strippar in hösten
(ca 8:15)
Stripchair aerobics handlar det inte bara om att du ska bli smidigare och ha roligt utan också gedig en bra träning. Jessica Hermansson leder denna kurs på Korpen och berättade för oss hur det går till.

Stockholmare ska lära sig gutamål
(ca 6:45)
Från och med nästa år kommer räddningstjänsten på Gotland att larmas ut av brandmän i Stockholm istället för genom SOS alarm. Kommunen tror att det här bytet till Stockholms brandförsvarsförbund kommer att ge en högre kvalitet på brandtjänsten.

Snart förbjudet med taggtråd
(ca 7:15)
Snart blir det förbjudet att stängsla in hästar med taggtråd, från och med den 31 december så ska all taggtråd bort. Mårten Danielsson, djurskyddshandläggare på Länsstyrelsen berättade varför.

St Hansplan i Visby fixas till
(ca 7:45)
Just nu händer det en del med St Hansplan i Visby. Platsen ska få en ansiktslyftning för att bli mer attraktiv.

Kaffepausens vara eller inte vara
(ca 8:45)
I Hilleröd kommun i Danmark vill man se över fikandet, då det kostar pengar och tar tid från arbetet - man vill tom förbjuda det. Vi har ringt runt till olika företag här på ön för att höra hur det ser ut med deras fikande.

Lee Gotviks äventyr i Idol
(ca 8:50)
Lee Gotvik åkte ur Idol igår kväll, tävlingen är slut för hennes del. Vi tog oss en pratstund med henne för att höra hur hon har upplevt allt.