1 av 3
Henrik Swedborg och Jonathan Adhrian. Foto: Jael Söderlund SR/Gotland
2 av 3
Lucia i Italien. Foto: Lars Norrby
3 av 3
Lucia bärs fram bland folket. Foto: Lars Norrby

Måndag 14/12 Gotlänningarna som blev TV-kändisar

Gutar på TV
(ca 8:45)
Brandmannen Jonathan Adhrian och ambulanssköterska Henrik Swedborg besökte oss under morgonen för att prata om SOS Gute och galan.

Julkalendern
(6:49)
Del 14 av årets julkalendern.

Radio Gotlands sportpris
(ca 7:15)
Man vill se fler pris på idrottsgalan i Januari 2010, och nu ska Radio Gotlands sportpris introduceras. Och Radio Gotlands sportchef Owe Järlö berättade mer.

Grön laser var discoljus
(ca 8:14)
Nu under helgen misstänkte man att en taxichaufför blivit belyst med just grön laser. Samtidigt så fördes två poliser till sjukhus i söndags i Trelleborg efter att ha blivit beskjutna med grön laser, man vet ännu inte om poliserna kommer att få allvarliga ögonskador eller inte. Men man kom fram till att lasern på Gotland kanske var ett discoljus.

Vissa förvånades över turlista
(ca 8:20)
För de passagerare som skulle åka med färjan till Nynäshamn över dagen i lördags blev det inte som man tänkt. De som klev ombord tidigt på lördagsmorgon fick åka tillbaka med förmiddagsbåten, då kvällsbåten från Nynäshamn hade bytt tid i turlistan.

Italienska Lucia
(ca 8:15)
Lars och June Norrby var i Italien för att se Lucia "på riktigt".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista