1 av 2
Tito Silva, Ruben Hernandez och Freddy Nydahl Müller. Foto: Marie Nilsson/SRGotland
2 av 2
Jimmy Englund, Kicki Scheller från Länsstyrelsen, särskilt sakkunnig i jämnställdhetsfrågor, och Joakim Åstrand. Foto: Marie Nilsson/SRGotla

TISDAG 9/3 Det hålls en gala för Chile, parkeringsavgifterna i Visby blir fler och gotländska kvinnor mår sämst i Sverige.

GALA FÖR CHILE

Tito Silva, Ruben Hernandez och Freddy Nydahl Müller, alla med rötter i Chile gästade oss denna morgon. Ikväll ordnas en stödgala för att samla in pengar till de som drabbats av jordbävningen i Chile. Det blir blir bland annat tal och musik. Lyssna på hela inslaget och nedan:

BOENDEPARKERINGSAVGIFT I STAN BLIR VERKLIGHET

Trafikingenjör Lennart Klintbom gästade oss idag och berättade mer om avgiften för boendeparkeringen i innerstan som tas i bruk den 15 mars.

GOTLÄNDSKA KVINNOR MÅR SÄMST I LANDET

Om man läser den undersökning som Statens folkhälsoinstitut har gjort tillsammans med socialstyrelsen, och som presenterades för en tid sedan, så kunde vi läsa att kvinnor på Gotland, 18-80 år, finns bland de som har sämst psykiskt välbefinnande i landet. Vi bjöd hit Kicki Scheller som jobbar på länsstyrelsen och är särskilt sakkunnig i jämnställdhetsfrågor för att spekulera i det hela...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista