Om hon inte vore upptagen skulle jag banne mig ingå partnerskap med henne. Foto: Johanna Linder

Onsdagen den 14 januari, Johanna

Halleluja, jag är i himlen. Tror jag. Som du hört så är det Maria och jag som levererar Morgonskiftet i din radio tisdag till fredag sedan årsskiftet. Självklart är det toppen att jobba ihop med någon som man har så roligt ihop med som jag har med Maria, men det som verkligen får mig att nypa mig i armen varje morgon för att kolla att jag inte drömmer, är att jag inte är ensam längre. Inte ensam med att hitta på idéer, boka gäster, klippa inslag, fixa med webben, blogga, vara morgontrött, vara morgonpigg, dricka kopiösa mängder kaffe, läsa alla morgontidningar, hänga med i alla TV4-program, beställa låtar, vara morgontoppsjury, ta bilder till webben... jag skulle kunna hålla på hur länge som helst! Nu är vi två som delar på jobbet.

Tillsammans är man mindre ensam, helt enkelt. På det här viset tror jag inte att jag kommer att bränna ut mig en enda gång i år, ens om jag försöker. Bara en sån sak.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".