Fredagen den 16 januari, Maria:

Oj, vilken hyllning Johanna gav mig här i bloggen i onsdags. Det är nästan så att jag blir lite skär om kinden. Det hade ju varit bra i så fall för det hade kanske kunnat ta bort fokus från den enorma finne jag håller på att utveckla på hakan. Visst är det orättvist: somliga människor är både framgångsrika och vackra och sjukt begåvade, som desigern Lisa Bengtsson från Gnosjö som vi pratade med i Morgonskiftet i går. Somliga andra, som jag, får rynkor och finnar i samma takt. (Hur går det ihop sig? Jag måste mejla Fråga Bilioteket och fråga.) Skönt då att man i alla fall är omtyckt av sin kollega och att man gillar henne tillbaka för tänk om man hade behövt stå i studion morgon efter morgon ihop med nån som man hatade. Det hade ju varit fruktansvärt. Nu har vi så roligt att det nästan blir Astrid Lindgren av alltihop.

Tjolahopp, nu ska jag Pippi-Långstrumpskutta ut till min nya lilla bil som jag till slut har lyckats köpa (men det är en helt annan historia) och åka hem och lägga fötterna på huvudkudden och sova en stund så att jag orkar ha roligt hela helgen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".