Fredagen den 30 januari:

Lite nervöst att mikroblogga, med tanke på att vi kommer att bli bedömda av bloggproffs idag... Håll i hatten, nu åker vi.

7.17. Johanna konstaterar att det moderna livet bara är skräp.

7.21 Maria tröstar sig med kaffe.

7. 24 Vi konstaterar att det inte bara är vi som är trötta på fredagsmorgonen - Alexandra på SMHI låter som om hon ska somna när som helst. Fast hon sköter förstås sitt jobb oklanderligt ändå. Det gör vi också. Ganska.

7.29 Nu kom bloggproffsen. De har fått kaffe. Hoppas de gillar oss mer då.

7.47 Photoshopningen av Maria och Johanna är i full gång. Vi är lite nervösa för hur det ska gå. Men det kan ju knappast bli värre.

7.58 Vi har fått bloggtips och försöker ta till oss dem. Samtidigt försöker Johanna att inte glömma dra upp rätt regel den här gången. Sist höll vi på att missa nyheterna...

8.00 Kanske behöver vi mer kaffe nu?

8.19 Oj, vi hinner knappt mikroblogga idag.

8.20 Å andra sidan har vi ett späckat program. Och vi blir snygga.

9.00 Nä, mikroblogg är nog inte för oss. Hur har man tid att blogga om allt man gör samtidigt som man gör det? Vi är nog för gamla... Trevlig helg nu, nu ska vi bege oss hem och ha en fullkomligt bloggfri ledighelg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista