Onsdagen den 4 februari, Johanna:

Det pågår en liten storm (i ett vattenglas, men ändå) i Jönköpings-Posten just nu. Det finns tydligen en massa människor som inte gillar rapp, underhållande, modern morgonradio. Konstigt. Som tur är finns det såna som gillar oss också, så bloggen får bli insändarsida idag:

”Du och Maria är alltid lika intressanta och underhållande att lyssna på. Ofta kommer jag på mig själv med att tänka att ”fasen...nu hinner jag inte höra vad Maria tycker att Göran Hägglundh ska få i 50-årspresent...jag får lyssna på webben ikväll...” etc. Ni engagerar!”

”Angående kritiken ni har fått i massmedia kan jag säga att jag tycker precis tvärt om. Jag tycker att ni är underhållande, lättsamma och roliga att lyssna på. Det är roligt att höra ert ” hackande och käftande” med varandra. Hoppas att ni fortsätter i samma stil, skit i gnällspikarna.” /En trogen lyssnare.

”En eloge till Johanna L & co. Tycker att morgonskiftet är jättebra.” /Magnus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista