Ja, det här så här jag ser ut i verkligheten. Nästan. Foto och retusch: Johanna Linder

Torsdagen den 5 februari, Johanna:

Man får inte roligare än man gör sig, eller hur? Bloggproffsen från Moderskeppet som gästade Morgonskiftet förra veckan, tycker att alla bilder mår bra av lite gammal herderlig retuschering. Och tänka sig, de hade rätt! Så här snygg har jag aldrig varit förut. Inte så här blå heller faktiskt, inte ens när jag var sex år och höll på att kvävas av en bananbit som fastnat i halsen...

Idag lanserade jag min auktoritetsteori, som i stort sett går ut på att män i allmänhet vill ge intryck av att de bestämmer allt själva, men i själva verket gärna går i andras ledband, bara det är ett tillräckligt coolt ledband. Och så pratade vi pappa-skap med Harald och Günter. Harald var lite orolig för att han hade varit för pk, men jag tror inte han behöver oroa sig. Harald balanserades ju av Günter, som inte vet hur man stavar till ”politiskt korrekt”. Imorgon har vi en överraskning till er! Missa inte det!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista