Magnus Nilsson och Johanna Linder i krismöte. Foto: Clarence Hansson, SR.

Fredagen den 6 mars, Johanna:

Morgontoppen börjar snart bli lika skandalomsusad som Melodifestivalen. Nej, vi har inte hånat kungen och nej, vi har inte bjudit på någon nakenchock - än - men vi fick ett mejl:

”BLUFFARE!! BLUFFARE!!! BLUFFARE!! EDDIE VANN ÖVERLÄGSET ÄVEN DENNA GÅNGEN. 50% MOT 34 % FÖR VEGANANNIKA. 2441 RÖSTADE TOTALT DENNA GÅNGEN. IGÅR VAR STÄLLNINGEN 42 MOT 40 I EDDIES FAVÖR. SKÖNT ATT NU KUNNA BYTA TILL GRANNKANAL FRAM TILL 10.00, SÅ MAN SLIPPER LYSSNA TILL ALLT FLAMS OCH SLADDER. TREVLIG HELG MVH GERT”

Ja, så nu förstår ni varför Maria, Magnus och jag suttit i krismöte hela förmiddagen. Hur ska vi göra? Ska vi diska Väder-Annika? Ska vi diska oss själva? Ska vi resa en staty av Eddie Meduza utanför radiohuset på Bäcklyckan för att blidka de fanatiska fansen?
Till slut kom vi överens om att vi gemensamt går under jorden över helgen. Sen får vi se om vi vågar komma tillbaka till jobbet på måndag. MVH!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".