1 av 2
Glad Påsk!
2 av 2

Nu sätter jag en fjäder i frisyren

Torsdag den 9 april, Maria:
Maia Hirasawa sjunger and I found this boy och jag är fascinerad över att hon är så folklig nu att hon ligger i våra spellistor här på P4. Att vara pausunderhållning i Melodifestivalen är verkligen the shit om man vill nå ut. Det kanske är det jag och Johanna ska satsa på?

Jag lovade ju mig själv häromveckan att jag skulle leta fram ett nytt soundtrack till våren. Och jag har verkligen försökt, men när jag satt där med Spotify i knät insåg jag att jag inte har nån koll längre och bara söker på musik som jag gillade för några år sen. Jag vet inte vad som finns idag. Så jag nöd-mejlade min indiepopsyster och bad henne om en spellista. Den kom med vändande post och jag var helt lycklig och det sjuka som hände sen är allt. Därför har jag inte hunnit lyssna på den där spellistan än. Men idag ska jag göra det. Medan jag påskfejar lite därhemma. Och sen ska jag fira påsk och förhoppningsvis sova mer än fyra timmar per natt och förhoppningsvis få se ännu fler krokusar och knoppande träd, för min påsk firas av tradition i skåne och där brukar våren ha hunnit lite längre.

Påskpussar på er, Morgonskiftetlyssnare. Vi hörs som vanligt på tisdag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".